Om os

Tilbage i 1919 i Odense grundlagde Peder Olsen det familieejede vognmandsfirma og transportfirma med selv samme navn Peder Olsen.

Dengang transporterede Peder Olsen leverancerne ved hjælp af to heste og én vogn.

Vi skiftede heste ud med biler i 1936, og transportfirmaet på Fyn skiftede også navn til Peder Olsen & Søn, da sønnen Ejvind indtrådte i transportfirmaet.

I 1986 fik transportfirmaet sin første fragtrute. Det betød at virksomheden ikke længere kun dækkede lokalområdet med Odense og nordvest Fyn.

Årene efter har budt på endnu mere fremgang og vækst for Peder Olsen & Søn, og i 2019 fejrede transportfirmaet 100 års jubilæum.

I dag er Henrik Olsen fungerende Direktør og vognmand i Peder Olsen & Søn. Henrik er barnebarn af Peder Olsen og overtog i 1980 transportfirmaet fra sin Far Ejvind.

I skrivende stund – 2023 – er de 2 heste og en vogn skiftet ud med en større og meget miljøbevidst vognpark som blandt andet indeholder to lastbiler der kører på REN EL.

Nogen skal jo.

Vi prioriterer meget høj medarbejder trivsel. De seneste initiativer overfor personalet er populære. Læs mere om vores fokuspunkter længere nede på siden.  

Fynsk transportfirma i stor vækst

Vi kan med stolthed sige at vi idag består af knap 120 medarbejdere.

Vores professionelle chauffører transporterer dagligt fragtpartier rundt på store dele af Fyn og i resten af Danmark. Hele tiden med miljøbevidst kørsel for øje. 

Vi lægger stor vægt på, at vores chauffører har de bedst mulige forudsætninger på deres arbejde. Vi ved at dette også giver det bedste resultat af transportopgaven. 

At levere til tiden og at levere en god oplevelse er vigtig for kunden – og vigtig for os. 

Vores chauffører er jævnligt på branche-kursus, hvor de blandt andet lærer det nyeste indenfor miljø, teknologi og transport. Det prioriterer vi også højt.

Udover vores mange chauffører, består vores personale også af knap 20 chaufførelever – både EGU og EUD elever – et stærkt hold af disponenter, en økonomi- og en HR afdeling.

Vores Direktør og fragtmand, Henrik Olsen og Driftsdirektør Michael Mertov udgør firmaets ledelse. 

Vores transportfirma består dog ikke kun af dygtige medarbejdere. Vores fleksible, store og miljøvenlige vognpark er vi i sagens natur dybt afhængige af.

fokus på kvalitet og trivsel

Hos Peder Olsen & Søn lægger vi stor vægt på trivsel blandt vores medarbejdere.

Derfor har alle vores biler både elektriske palleløftere, almindelige palleløftere og sækkevogne. Hjælpemidlerne på alle vores lastbiler mindsker den fysiske belastning af vores medarbejdere, og arbejdsvilkårene bliver både sundere og bedre.

Vi tror på, at glade og tilfredse medarbejdere giver bedre resultater og højere kvalitet i arbejdstiden.

Desuden modtager alle vores chauffører kurser inden for miljø og teknologi i transportbranchen, så personalet altid er opdateret – det giver endnu større arbejdsglæde. 

Gratis adgang til lækkert fitness rum, god kantineordning, attraktiv sundhedsordning og mange fine rabataftaler. Dette er bare nogle få af mange personalegoder, som man bliver tilbudt som medarbejder hos Peder Olsen & Søn.

Vi prioriterer desuden tæt dialog med alle medarbejdere, og derfor afholdes der minimum en gang om året MUS samtaler med hver enkelt medarbejder.

Det er vigtigt for helheden, at personalet udvikler sig, uddanner sig og ikke mindst trives. 

Transport med fokus på kunden

Med over 100 års erfaring har vi opbygget et kvalitetsbevidst transportfirma.

Vores transport-, fragt-, og logistikløsninger tilpasses hver enkelt kundes behov. 

Det betyder blandt andet, at leveringen kan tilrettelægges så den passer til  kundens tidsplan, og vognmanden ved præcis hvad der skal ske.

Den nyeste form for tracking gør det nemt for kunden at følge sin leverance. Alle vores fragtpartier får tildelt en stregkode, når vi modtager det. På den måde kan kunden følge med i hvor godset befinder sig.

Vi lægger ikke kun vægt på kvaliteten af selve transporten – vi tror også på at fokus på kommunikation med kunden er med til at øge kvaliteten.

Her er ingen mellemled – aftalerne laves og udføres af personer ansat i samme virksomhed – Peder Olsen & Søn. 

Vores hold

Henrik Olsen, direktør

Henrik@pederolsen.dk
Tlf. 72522403

Michael Mertov, driftsdirektør

michael@pederolsen.dk
Tlf. 72522406

Anne Christensen, kørselsleder

Anne@pederolsen.dk
Tlf. 72522407

Ulrik Knudsen, disponent

ulrik@pederolsen.dk Tlf. 72522402

John Christophersen, disponent

john@pederolsen.dk Tlf. 7252 2410

Morten Nielsen, disponent

morten@pederolsen.dk Tlf. 7252 2408

Simon Dupont, økonomichef

simon@pederolsen.dk Tlf. 7252 2401

Margit Vogsen, kontorassistent

Margit@pederolsen.dk Tlf. 72522404

Christina Trolle, kontorelev

christina@pederolsen.dk Tlf. 7252 2411