Fragt på Fyn og i hele Danmark

Peder Olsen & Søn er et fungerende transportfirma med en bred vifte af kunder. Vores mange forskellige kunder skyldes blandt andet, at vi fragter alt fra fødevareprodukter (tørvarer) til industriprodukter. Vi lægger vægt på høj kvalitet – både i form af selve kørslen men også kommunikationen mellem os og kunderne.
Transport og distribution er grundstenen for vores transportfirma. Derfor tilbyder vi her hos Peder Olsen & Søn flere forskellige slags fragt. Det inkluderer blandt andet stykgods og hellast. Stykgods inkluderer forsendelser fra 30 til 1.500 kg. Hellast derimod er når en lastbil indeholder en levering.

Kerne yderser i hele Danmark

Vi tilbyder følgende:

  • Paller
  • Stykgods
  • pakker.
  • Partigods samt hele og halve læs
  • Kurérkørsel – direkte kørsel med paller, stykgods og pakker
  • Timekørsel med varevogne, forvogne og trækker / trailer
  • Kranlevering
  • Lagerhotelløsninger i samarbejde med Danske Fragtmænd A/S

Vi tilbyder faste pallepriser på kvarte, halve og hele europapaller samt diverse industripaller.

Danske Fragtmænd

Som en del af Danske Fragtmænd – og den eneste på Fyn, kan vi også tilbyde komplette logistikløsninger af høj kvalitet. Vi har for eksempel lagerhoteller, hvor leverancer opbevares og pakkes, før levering. På vores lagerhoteller vil et erfarende og dygtige personale tage sig af leverancen frem til transporten.
Derudover kan vi gennem vores samarbejde med Danske Fragtmænd sikre vores kunder fleksible og kundetilpassede løsninger af høj kvalitet. Det kan vi blandt andet sikre fordi, vi har et tæt rutenet med andre fragtmænd i Danmark. Vores samarbejde gør også, at vi kan tilbyde fragt i hele Danmark – fra Skagen til Gedser og fra Esbjerg til København.

Teknologiens verden i et transportfirma

Alle vores biler til transport og fragt indeholder et navigationssystem, så chaufførerne finder nemt den hurtigste vej til leveringsadressen. Dette gør arbejdsdagen nemmere for chaufføren samtid med at kunden modtager sin leverance hurtigst muligt.
Desuden gør vi brug af et stregkodesystem – kaldet POD, som er det stregkodesystem alle fragtmænd, der er en del af Danske Fragtmænd bruger. Takket være stregkodesystemet tilbyder vi en problemfri ekspedition af leverancer. Det sikre også at leverancerne er ved døren til tiden. Ved hjælp af POD stregkoden kan man også som kunde følge med i, hvor leverancen befinder sig. Dette sker via ”track and trace” på vores hjemmeside. For at kunne benytte sig at dette, skal man bruge sit fragtbrevsnummer.

Fynsk fragt i høj kvalitet

Peder Olsen & Søn holder til i den sydøstlige del af Odense på Fyn. Siden dengang virksomheden startede, er vi gået fra at benytte heste og vogn til at få opbygget et bredt udvalg af biler til fragt og over 60 medarbejdere. Virksomheden kører på tredje generation og med næsten 100 år på bagen har vi erfaring til at opretholde den høje kvalitet i vores forskellige arbejdsopgaver og udfordringer indenfor transport af gods.
Virksomheden havde sin første fragtrute i start 80erne og har lige siden fungeret som det oplagte valg af transportfirma i Odense, Nordfyn og Vestfyn. Vores løsninger indenfor fragt er derfor skræddersyet i forhold til de vidt forskellige kunder. Den øgede opmærksomhed for kundernes behov er også med til at sikre kundernes tilfredshed og tilbagevenden. Desuden er vores store erfaring også til gavn i forhold til at fragte forskellig slags gods sikkert, så alt er som det skal være ved ankomst.

Kontakt os for fragt i Danmark

Vi fokuserer ikke kun på den høje kvalitet i selve transporten. Vi tror på, at en høj kvalitet af transport kræver et stærkt kommunikativt forhold til kunden. Udover at præcisere vores arbejdsopgaver, som gør det nemmere for chaufføren, øger det også tilfredsheden blandt kunder, da de får lige præcis det, de vil have.
Hvad enten du ønsker at vide mere om vores services indenfor fragt eller er ønsker en aftale om fragt af gods, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi kan nås på tlf. 65 65 67 47 eller via mail på: info@pederolsen.dk