Kundeorientet vognmand på Fyn

Fragt i Danmark

Vi tilbyder følgende muligheder for fragt:

Vi tilbyder faste pallepriser på kvarte, halve og hele europapaller samt diverse industripaller.

 

Lad os hjælpe dig med fragt i Danmark

Peder Olsen & Søn er et transportfirma med en bred vifte af kunder. Vi har nemlig de helt rette fragtmænd på Fyn, hvis du har brug for en løsning til fragt i Danmark.

Vores mange forskellige kunder skyldes blandt andet, at vores fragtmænd på Fyn fragter alt fra fødevareprodukter (tørvarer) til industriprodukter. Vi er med andre ord et transportfirma, der står klar til at hjælpe dig med en fragtmand fra Fyn – som kan tilbyde fragt i hele Danmark.

Vi lægger stor vægt på høj kvalitet, og det gælder både kørsel og ikke mindst kommunikationen mellem os og vores kunder.

Transport og distribution er grundstenen for vores transportfirma. Og når du har brug for os til at løse en opgave, får du en fragtmand fra Fyn, som gerne kører hele Danmark tyndt for at løse din opgave.

Derfor tilbyder vi her hos Peder Olsen & Søn flere forskellige slags fragt i Danmark. Det inkluderer blandt andet stykgods og hellast.

Stykgods inkluderer forsendelser fra 30 til 1.500 kg. Hellast derimod er når en lastbil indeholder én levering.

 

Danske Fragtmænd – fragtmand fra Fyn

Som en del af Danske Fragtmænd – og den eneste på Fyn – kan vi også tilbyde komplette logistikløsninger af høj kvalitet.

Vi har for eksempel lagerhoteller, hvor leverancer opbevares og pakkes før levering. På vores lagerhoteller vil et erfarent og dygtigt personale tage sig af leverancen frem til transporten.

Derudover kan vi gennem vores samarbejde med Danske Fragtmænd sikre vores kunder fleksible og kundetilpassede løsninger når det gælder fragt i Danmark.

Det kan vi blandt andet sikre fordi, vi har et tæt rutenet med andre fragtmænd i Danmark. Vores samarbejde gør også, at vi kan tilbyde fragt i hele Danmark – fra Skagen til Gedser og fra Esbjerg til København.

 

Teknologien sikrer nem fragt i Danmark

Alle vores biler til transport og fragt i Danmark, indeholder et navigationssystem, så vores fragtmand fra Fyn nemt finder den hurtigste vej til leveringsadressen.

Dette gør arbejdsdagen nemmere for vores fragtmænd, samtidig med at kunden modtager sin leverance hurtigst muligt.
Desuden gør vi brug af et stregkodesystem – kaldet POD, som er det stregkodesystem alle fragtmænd, der er en del af Danske Fragtmænd, bruger.

Takket være stregkodesystemet tilbyder vi en problemfri ekspedition af leverancer. Det sikrer også, at leverancerne er ved døren til tiden.

Ved hjælp af POD stregkoden kan man også som kunde følge med i, hvor leverancen befinder sig. Dette sker via ”track and trace” på vores hjemmeside. For at kunne benytte sig at dette, skal man bruge sit fragtbrevsnummer.

 

Oplev en kvalitetsbevidst fragt i Danmark

Peder Olsen & Søn holder til i den sydøstlige del af Odense på Fyn, og her får du en fragtmand fra Fyn, der kan sit kram.

Siden virksomheden startede, er vi gået fra at benytte heste og vogn til at få opbygget en velfungerende vognpark til fragt i Danmark, og over 90 medarbejdere.

Virksomheden kører på tredje generation og med godt 100 år på bagen, har vi erfaring til at opretholde den høje kvalitet i vores forskellige arbejdsopgaver og udfordringer inden for fragt i Danmark.

Virksomheden havde sin første fragtrute i start 80erne og har lige siden fungeret som det oplagte valg af transportfirma i Odense, Nordfyn og Vestfyn.

Vores løsninger inden for fragt i Danmark er derfor skræddersyet i forhold til de vidt forskellige kunder, vi har. Den øgede opmærksomhed for kundernes behov er også med til at sikre kundernes tilfredshed og tilbagevenden.

Desuden er vores store erfaring også til gavn i forhold til at fragte forskellig slags gods sikkert, så alt er, som det skal være ved ankomst.

 

Skal vi hjælpe dig med fragtløsninger i Danmark? Kontakt os i dag

Vi fokuserer ikke kun på den høje kvalitet i selve transporten. Vi tror på, at en høj kvalitet af transport kræver et stærkt kommunikativt forhold til kunden. Derfor vil du opleve, at din fragt i Danmark, hvor vi står bag, vil leve op til dine forventninger og standarder. Og hvor du er med hele vejen.

Udover at præcisere vores arbejdsopgaver, som gør det nemmere for vores fragtmand på Fyn, øger det også tilfredsheden blandt vores kunder, da de får lige præcis det, de vil have.

Hvad enten du ønsker at vide mere om vores services inden for fragt i Danmark eller ønsker en aftale om fragt af gods, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi kan fanges på tlf. 65 65 67 47 eller via mail på: info@pederolsen.dk