Kundeorientet vognmand på Fyn

Fragt i Danmark

Vi tilbyder følgende muligheder for fragt i Danmark:

  • Paller
  • Stykgods
  • Pakker
  • Partigods samt hele og halve læs
  • Kurérkørsel – direkte kørsel med paller, stykgods og pakker
  • Timekørsel med varevogne, forvogne og trækker/trailer
  • Lagerhotelløsninger i samarbejde med Danske Fragtmænd A/S

Til fragtopgaver tilbyder vi faste pallepriser på kvarte, halve og hele europapaller samt diverse industripaller.

 

Lad os hjælpe dig med fragt i Danmark

Peder Olsen & Søn er en erfaren vognmandsforretning med en bred vifte af kunder. Vi har nemlig de helt rette fragtmænd på Fyn, hvis du har brug for en løsning til fragt i Danmark.

Vores mange forskellige kunder skyldes blandt andet, at vores fragt i Danmark indebærer alt fra fødevareprodukter (tørvarer) til industriprodukter. Vi er med andre ord et transportfirma, der står klar til at hjælpe dig med dine fragtopgaver – og vi hjælper med fragt i Danmark.

Vi lægger stor vægt på høj kvalitet, og det gælder både fragt af gods og ikke mindst kommunikationen mellem os og vores kunder.

Transport og distribution er grundstenen for vores transportfirma, og når du har brug for os til at løse fragtopgaver, får du en fragtmand, som gerne kører hele Danmark tyndt for at løse din fragtopgave – det er sådan vi mener fragt i Danmark gøres bedst.

Derfor tilbyder vi hos Peder Olsen & Søn flere forskellige slags fragtopgaver. Det inkluderer blandt andet fragt af gods, stykgods og hellast.

Stykgods inkluderer forsendelser fra 30 til 1.500 kg. Hellast er derimod når en lastbil indeholder én levering.

 

Fragtopgaver fra Danske Fragtmænd

Som en del af Danske Fragtmænd – og den eneste på Fyn – kan vi også tilbyde komplette logistikløsninger og fragtopgaver af høj kvalitet.

Vi har for eksempel lagerhoteller, hvor fragtopgaver opbevares og pakkes før levering. På vores lagerhoteller vil et erfarent og dygtigt personale tage sig af leverancen frem til transporten.

Derudover kan vi gennem vores samarbejde med Danske Fragtmænd sikre vores kunder fleksible og kundetilpassede løsninger når det gælder fragtopgaver så som fragt af gods.

Det kan vi blandt andet sikre fordi, vi har et tæt rutenet med andre fragtmænd i Danmark. Vores samarbejde gør også, at vi kan tilbyde fragt i hele Danmark – fra Skagen til Gedser og fra Esbjerg til København.

 

Teknologien sikrer nem fragt i Danmark

Alle vores biler til transport og fragt i Danmark, indeholder et navigationssystem, så vores fragtmand fra Fyn nemt finder den hurtigste vej til leveringsadressen.

Dette gør fragtopgaverne nemmere for vores fragtmænd, samtidig med at kunden modtager sin leverance hurtigst muligt.
Desuden gør vi brug af et stregkodesystem – kaldet POD, som er det stregkodesystem alle fragtmænd, der er en del af Danske Fragtmænd, bruger.

Takket være stregkodesystemet tilbyder vi en problemfri ekspedition af leverancer. Det sikrer også, at leverancerne er ved døren til tiden.

Ved hjælp af POD stregkoden kan man også som kunde følge med i, hvor leverancen befinder sig. Dette sker via ”track and trace” på vores hjemmeside. For at kunne benytte sig at dette, skal man bruge sit fragtbrevsnummer til fragtopgaver.

 

Oplev kvalitetsbevidst fragt af gods

Peder Olsen & Søn holder til i den sydøstlige del af Odense på Fyn, og her får du en fragtmand fra Fyn, der kan sit kram.

Siden virksomheden startede, er vi gået fra at benytte heste og vogn til at få opbygget en velfungerende vognpark til fragtopgaver så som fragt af gods, og over 90 medarbejdere.

Virksomheden kører på tredje generation og med godt 100 år på bagen, har vi erfaring til at opretholde den høje kvalitet i vores forskellige fragtopgaver og udfordringer inden for fragt gods.

Virksomheden havde sin første fragtopgave i start 80erne og har lige siden fungeret som det oplagte valg af transportfirma i Odense, Nordfyn og Vestfyn.

Vores løsninger inden for fragt i Danmark er derfor skræddersyet i forhold til de vidt forskellige kunder, vi har. Den øgede opmærksomhed for kundernes behov er også med til at sikre kundernes tilfredshed og tilbagevenden.

Desuden er vores store erfaring også til gavn i forhold til fragt af gods under sikre forhold, så alt er, som det skal være ved ankomst.

 

Skal vi hjælpe dig med fragt af gods eller andet i Danmark? Kontakt os i dag

Vi fokuserer ikke kun på den høje kvalitet i selve fragtopgaverne. Vi tror på, at en høj kvalitet af transport kræver et stærkt kommunikativt forhold til kunden. Derfor vil du opleve, at din fragt i Danmark, hvor vi står bag, vil leve op til dine forventninger og standarder. Og hvor du er med hele vejen.

Udover at præcisere vores fragtopgaver, som gør det nemmere for vores fragtmand, øger det også tilfredsheden blandt vores kunder, da de får lige præcis det, de vil have.

Hvad enten du ønsker at vide mere om vores services inden for fragt i Danmark eller ønsker en aftale om fragt af gods, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi kan fanges på tlf. 65 65 67 47 eller via mail på: info@pederolsen.dk