Kundeorientet vognmand på Fyn

Kurerkørsel på Fyn

Peder Olsen & Søn er en af Danmarks favoritter, når det kommer til kurerkørsel på Fyn og i resten af Danmark. Vi har leveret denne type opgaver siden 1919, og har aldrig mistet troen på vores evne eller integritet gennem tiden!

En virksomheds historie taler meget om, hvem de er – Vores historie begynder med to heste og en vogn. Selv om vi ikke længere har heste, tilbyder Peder Olsen & Søn stadig kurerkørsel. Vi har en vognpark flåde på 20 sættevognstrækkere og mere end det i varevogne til alle dine leverancer på hele Fyn! Da vi er en del af Danske Fragtmænd – Danmarks største transportsystem – kan du regne med at få leveret det, du har brug for, når det er mest effektivt og lige der, hvor det skal være, og naturligvis til overkommelige priser. Vi sørger for, at du kan følge din levering fra start til slut.

 

Vi tilbyder en mange forskellige typer af kurerkørsel, der kan håndtere alt, hvad du har brug for at sende, fra tungt gods og godstransport helt ned til breve eller dokumenter. Og hvis din pakke kræver ekstra omhu under rejsen – enten fordi det er ekstremt følsomt materiale, som der ikke findes andre egnede måder at transportere på uden for den originale emballage, eller hvis den blot har brug for mere opmærksomhed, end de fleste fragtselskaber typisk vil kunne give – så skal du ikke være bekymret! Vi er her hos Peder Olsen & Søn klar og villige til enhver tid at hjælpe dig med din fragtopgave eller kurerkørsel på Fyn og i hele Danmark.

 

Vi skræddersyr kurerkørslen til dine behov

Lad os give dig en løsning på kurerkørsel, der er skræddersyet til dine behov. Vores fragtmænd kan levere hvad som helst, hvor som helst på Fyn og i Danmark i tide til den fastsatte dato!

Det er ikke kun vores chauffører, der gør dette firma fantastisk: Vi bruger også topmoderne navigationssystemer, så der altid er hjælp at hente, når der skal finde vej eller destinationer – systemerne tager sig af alting automatisk og sikrer sikker levering til enhver tid takket være realtidskort over gader, der er indlæst på hvert køretøjs skærm, samt automatiske nødopkaldspunkter, der oprettes inden for få sekunder efter at have modtaget en meddelelse om en ulykke i nærheden, så ruten nemt kan omlægges og fragten kan komme sikkert frem til tiden.

 

Kurer express – en del af kurerkørsel

Skal du bruge din levering inden for kort tid? Vi tilbyder nemlig også en hurtig og pålidelig forsendelsesservice, der sørger for at du har dine pakker så hurtigt som muligt. Med vores ekspreskurer service (kurer express) kan du sikre øjeblikkelig levering af varer uden at gå på kompromis med kvaliteten – vi tilbyder de samme sikkerhedsforanstaltninger og service som ved normal kurerkørsel.

Med kurer express kørsel leverer vi inden for 24 timer efter, at du har afgivet din ordre, og når vi kan give samme kvalitet som ved normal kurerkørsel, så går du ikke helt galt i byen uanset hvilken leveringsform, du vælger.

 

Kontakt os for et tilbud på kurer service

En kæmpe fordel ved at bestille kurer service her hos Peder Olsen & Søn er, at pakkedistributionen og kundeservicen er fra samme leverandør. Det gør, at al kommunikation går gennem det samme personale, som skal kurerer godset. Og derfor har vi styr på kommunikationen – og når der er styr på kommunikationen, er der styr på ordren. Med 100 års erfaring kan du være sikker på, at vi ved, hvad vi laver, når det handler om kurerkørsel på Fyn og i hele Danmark – og det afspejler vores kurer service også. Vi er den eneste lokale fragtcentral på Fyn og vi mener det, når vi siger, at vores kurer service og løsninger dækker hele landet.

 

Så hvis du går rundt og leder efter en virksomhed og samarbejdspartner til kurerkørsel på Fyn eller et andet sted i Danmark – opgaver små som store – så kontakt da endelig Peder Olsen & Søn i dag på telefon 6565 6747 eller elektronisk via e-mail på info@pederolsen.dk. Vi står klar til at hjælpe.