Kurerkørsel

Peder Olsen & Søn er en af Danmarks favoritter, når det handler om kurerkørsel på Fyn og i resten af Danmark. 

Vi har leveret kurerkørsel siden 1919. Vi synes at mange års erfaring siger alt. 

Med vores store moderne og miljørigtige vognpark er vi klar til dine leverancer på hele Fyn og i Danmark – også dem der haster!

Da vi er en del af Danske Fragtmænd – Danmarks største transportsystem – kan du regne med at få leveret dit gods effektivt og lige der, hvor du ønsker det. Altid til konkurrencedygtige priser. Din levering kan du selvfølgelig følge fra start til slut ved brug af vores stregkodesystem, hvor du på vores hjemmeside kan følge med i, hvor forsendelsen befinder sig. Samtidig sikrer stregkodesystemet, at leverancerne er ved døren til tiden. 

Vi tilbyder mange forskellige typer af kurerkørsel, der kan håndtere alt, hvad du har brug for: Tungt gods, transport af breve eller dokumenter. Alt er muligt. 

Hvis din pakke kræver ekstra omhu under rejsen, så skal du ikke være bekymret. Vi er rutinerede i at håndtere transporter – også dem der er lidt anderledes, og som har brug for større opmærksomhed.  

Hos Peder Olsen & Søn er vi klar, og vi kan til enhver tid hjælpe dig med din fragtopgave eller kurerkørsel på Fyn og i hele Danmark.

 

Vi skræddersyr efter dine behov

Lad os give dig en løsning på kurerkørsel – skræddersyet lige efter dine behov. 

Vi kan levere hvad som helst, hvor som helst på Fyn og i Danmark – og naturligvis til tiden.

Vi bruger topmoderne navigationssystemer. Det sikrer levering til enhver tid takket være automatisk realtidskort, som er indlæste kort over gaderne på en skærm i hvert enkelt køretøj. 

Systemet indeholder også automatiske nødopkaldspunkter, der oprettes inden for få sekunder efter at have modtaget en meddelelse om en ulykke i nærheden. Her kan ruten nemt omlægges, og fragten kan komme sikkert frem til tiden.

Vi er klar til at gribe, hvilken som helst opgave, du måtte have brug for og tilgodeser dine ønsker hver gang! 

 

Kurer express – en del af kurerkørsel

Skal du bruge din levering inden for kort tid? Intet problem.

Vi tilbyder en forsendelsesservice, der sørger for at du har dine pakker så hurtigt som muligt. 

Med vores ekspreskurer service (kurer express) kan du få øjeblikkelig levering af dine varer uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi tilbyder naturligvis de samme sikkerhedsforanstaltninger og service som ved normal kurerkørsel.

Med kurer express kørsel leverer vi inden for 24 timer efter, at du har afgivet din ordre. Kvaliteten er selvfølgelig den samme som ved normal kurerkørsel, og uanset hvilken leveringsform du vælger, går du ikke galt i byen. 

 

Kontakt os for et tilbud på kurer service

Din store fordel ved at bestille kurer service hos Peder Olsen & Søn er, at pakkedistributionen og kundeservicen er fra samme leverandør. 

For dig betyder det, at al kommunikation går gennem det samme personale.

Med 100 års erfaring kan du være sikker på, at vi ved, hvad vi laver, når det handler om kurerkørsel på Fyn og i hele Danmark. 

Det afspejler vores kurer service også.

Vi er den eneste lokale fragtcentral på Fyn og vi mener det, når vi siger, at vores kurer service og løsninger dækker hele landet.

Leder du efter en virksomhed og samarbejdspartner til kurerkørsel på Fyn eller et andet sted i Danmark – både store og små opgaver – kontakt gerne Peder Olsen & Søn i dag på telefon 6565 6747 eller e-mail info@pederolsen.dk

Vi er klar til at hjælpe.

Få et uforpligtende tilbud

Hvis du vil høre mere, er du altid velkommen til at kontakte os på

tlf.: 65 65 67 47 eller via mail: info@pederolsen.dk.

Vi kommer gerne med et uforpligtende tilbud på din opgave.