Kundeorientet vognmand på Fyn

Kurerkørsel

Hos Peder Olsen & Søn er kurerkørsel én af vores spidskompetencer. Derfor er kurerkørsel også én af vores hovedprodukter, og det har det været siden 1919. Dengang havde vi to heste og en vogn.

I dag, 100 år senere, har vi ikke længere heste, men vi tilbyder stadig kurerkørsel. Vi har nu en fleksibel vognpark med 20 sættevognstrækkere, mere end 20 forvogne og meget mere, så vi kan bearbejde dine kureropgaver på Fyn.

Vi er i dag også en del af Danske Fragtmænd, som er det største nationale transport- og distributionssystem i Danmark.

Det indebærer blandt andet, at du som kunde kan følge med på hjemmesiden og se, hvor din levering er. På den måde sikrer vi, at du altid er med uden at skulle være fysisk til stede. Du kan altså følge din kørsel fra start til slut.

Peder Olsen & Søn er den eneste lokale fragtcentral på Fyn. Vi tilbyder fragt i hele Danmark.

 

Kurerkørsel til tiden

Vores kurerkørsel inkluderer transport af alt fra tungere varer og gods til breve og dokumenter.

Vi tilbyder også kurerkørsel til dig, der skal have fragtet følsomme forsendelser, som har brug for ekstra omhu under transport. Vi kan altså tilbyde fleksibel kørsel, der altid tilpasses dine behov.

Et af vores fokuspunkter er, at godset bliver afleveret til tiden. Derfor er vi det sikre valg, hvis du har noget, der bare skal afleveres til tiden.

Vi bruger navigationssystemer i alle vores biler, så vi nemt finder den hurtigste rute – uanset hvor på Fyn godset skal leveres.

 

Ekspreskurer – en del af kurerkørsel

Som en del af vores kurerkørsel, kan man også bestille ekspreskurer. Vores ekspresservice sørger for, at godset bliver afleveret hos modtager indenfor 24 timer. Ved ekspresservice får du samme sikkerhed og service, som ved normal kurerkørsel.

 

Kontakt os for et tilbud

En kæmpe fordel ved at bestille kurerkørsel her hos Peder Olsen & Søn, er at pakkedistributionen og kundeservicen er fra samme leverandør.

Det gør, at al kommunikation går gennem det samme personale, som skal kurerer godset. Og derfor har vi styr på kommunikationen – og når der er styr på kommunikationen, er der styr på ordren. Med 100 års erfaring kan du være sikker på, at vi ved, hvad vi laver – og det afspejler vores service også.

Hvis du går rundt og mangler en virksomhed til kurerkørsel – små som store, så kontakt os på tlf. 65 65 67 47 eller via mail på info@pederolsen.dk.