Kundeorientet vognmand på Fyn

Miljøpolitik

Hos Peder Olsen & Søn har vi en sund miljøpolitik, der både omhandler vores medarbejderes trivsel og miljørigtig fragt i Danmark.

​Det ligger os således meget på sinde at værne om miljøet og medarbejdernes helbred, så vi kan udføre effektivt såvel som ansvarligt arbejde.

Udskiftning af vognpark

Én måde – hvorpå vi søger at sikre vores omkringliggende miljø – er ved løbende udskiftning af vores vognpark. Vi udskifter således til nye miljørigtige køretøjer, som lever op til euronorm 5 og senest euronorm 6. Euronormerne begrænser udledningen af CO2 fra vores køretøjer og sikrer en længere kørsel på literen.

​Alle vores medarbejdere er endvidere uddannet i miljøbevidst kørselsadfærd, hvilket understøtter vores initiativ med en miljørigtig vognpark.

Miljøvenlige løsninger

Dertil har Danske Fragtmænd A/S iværksat en omfattende ruteomlægning, som skal sikre en mere effektiv brug af vognparken.

Målet er én vognmand pr. postnummer og at større fragtpartier læsses direkte.

Dette giver den bedst mulige udnyttelse af materialet og betyder mindre brændstofforbrug pr. ton gods.

Gennem Danske Fragtmænd deltager vi desuden aktivt i forskellige miljøprojekter, som har relation til by- og varedistribution. Herunder kan nævnes City Gods Ordningen i København, som er en indsats mod færre, mindre og renere biler i København.

Det gode arbejdsmiljø

Men det er ikke blot det grønne miljø, vi vægter højt. Vi prioriterer i høj grad også vores medarbejderes arbejdsmiljø og trivsel, hvorfor vi blandt andet har elektriske palleløftere på langt de fleste af vores køretøjer.

​Dette mindsker den fysiske belastning og giver vores medarbejdere sundere og bedre arbejdsvilkår.​

Vil du vide mere om vores miljøpolitik, eller vil du høre mere om vores services som f.eks. kurerkørsel, er du meget velkommen til at kontakte os.