Kundeorientet vognmand på Fyn

Transportfirma på Fyn

Tilbage i 1919 i Odense grundlagde Peder Olsen det familieejede vognmandsfirma og transportfirma med selv samme navn Peder Olsen.

Dengang transporterede Peder Olsen leverancerne ved hjælp af to heste og én vogn. I 1947 blev hestene skiftet ud med biler, og transportfirmaet på Fyn skiftede navn til Peder Olsen & Søn, da sønnen Ejvind indtrådte i transportfirmaet.

I 1986 fik transportfirmaet sin første fragtrute. Det betød at virksomheden ikke længere kun dækkede lokalområdet med Odense og nordvest Fyn.

De sidste 10 år hos transportfirmaet har budt på endnu mere fremgang og vækst, og den 11. marts 2019 kunne transportfirmaet fejre sit 100 års jubilæum.

I dag er Henrik Olsen fungerende direktør og vognmand i Peder Olsen & Søn. Han er barnebarn af Peder Olsen og overtog transportfirmaet fra faderen, Ejvind, i 1980.

 

Vi er et fynsk transportfirma med stor vækst

Vi kan med stolthed sige, at vores personale i dag består af 72 professionelle chauffører, der dagligt transporterer fragtpartier rundt på store dele af Fyn og resten af Danmark.

Vi lægger stor vægt på, at vores chauffører har de bedst mulige forudsætninger på deres arbejde. Vi ved nemlig, at det også giver dig og vores andre kunder det bedste resultat og dermed den bedste oplevelse med vores transportfirma på Fyn.

Derfor sender vi jævnligt vores chauffører på branche-kursus, hvor de blandt andet lærer det nyeste indenfor miljø, teknologi og transport.

Udover vores 72 chauffører består vores personale også af 18 chaufførelever – både IGU, EGU og AUD elever – fire disponenter, fire administrative medarbejdere, en kontorelev samt vores direktør og fragtmand, Henrik Olsen.

Vores transportfirma består dog ikke kun af medarbejdere. Vi er stærkt afhængige af vores fleksible vognpark, som fragter alting rundt på vores mange ruter.

 

Vognparken inkluderer blandt andet:

  • 20 sættevognstrækkere
  • 20 forvogne i forskellige vægtklasser – de stærkeste kan bære op til 24 tons
  • 6 pakkebiler med lift
  • 15 trailere
  • 3 hængere
  • 6 kærre

 

Kvalitetsbevidste vognmænd på Fyn

Hos Peder Olsen & Søn lægger vi meget stor vægt på trivsel blandt vores vognmænd på Fyn.

Derfor har størstedelen af vores biler elektriske palleløftere. Palleløfterne mindsker den fysiske belastning for vores medarbejdere, og deres arbejdsvilkår bliver derfor både sundere og bedre.

Vi tror nemlig på, at glade og tilfredse medarbejdere giver bedre resultater og højere kvalitet i arbejdstiden.

Desuden modtager alle vores vognmænd kurser inden for miljø og teknologi i transportbranchen, så alle vores vognmænd er opdateret på, hvad der sker inden for deres felt – det giver endnu større arbejdsglæde. Det resulterer også i, at du får vognmænd fra Fyn, der kan levere et arbejde af højeste kvalitet.

 

Et transportfirma, der passer på miljøet

Udover at alle vores vognmænd modtager kurser vedrørende miljø i transportbranchen, har vi i transportfirmaet også en miljø- og sikkerhedspolitik.

Vi gør med glæde det, der skal til for at passe på vores nærområde i Odense og på Fyn.

Som en del af vores miljø- og sikkerhedspolitik udskifter vi løbende vores fragtbiler. Vi fokuserer på fragtbiler med en så lav CO2-udskilning som muligt og et lille brændstofforbrug. I dag lever alle vores fragtbiler i transportfirmaet på Fyn op til euronorm 5 og 6. Resultatet af disse euronormer kan allerede i dag ses på miljøet. Efter indførslen af euronorm 5 i 1992 er udslippet af partikler og nitrogenoxider nedbragt med 95%.

Over de seneste par år, har vi i transportfirmaet også lavet omfattende ruteomlæggelser. Det er en del af en effektivisering af vores vognpark. Og udover at gøre leveringerne hurtigere, så er ruteomlæggelserne også bedre for miljøet. Ruteomlæggelserne betyder at der er 1 vognmand pr. postnummer og inkluderer, at større fragtpartier læsses direkte hos modtager.

Udover vores egen miljø- og sikkerhedspolitik arbejder vi også tæt sammen med Danske Fragtmænd i deres miljøplan. Det indebærer blandt andet, at vi er aktive i miljøprojekter som by- og varedistribution.

 

Transportfirma i Odense, som holder fokus på kunderne

Med over 100 års erfaring har vi også fået opbygget et kvalitetsbevidst transportfirma.

Vores transport- og fragtløsninger ændres derfor fra kunde til kunde og alt efter de forskellige kunders behov for vognmand.

Det betyder, at leveringen blandt andet kan tilrettelægges, så den passer kundens tidsplan, og vognmanden ved præcis hvad der skal ske.

Et andet initiativ, som gør det nemmere for kunden er, at man kan tracke sin leverance. Alle vores fragtpartier får nemlig en stregkode, når vi modtager det. Derefter kan kunden følge med i, hvor godset, de skal have fragtet, befinder sig – dette mener vi, at ethvert transportfirma skal have styr på.

Men vi lægger ikke kun vægt på kvaliteten af selve transporten – vi tror nemlig også på, at kommunikation er med til at øge kvaliteten.

Kommunikationen mellem kunden og virksomheden er derfor også en fremhævet fordel ved at vælge os som dit transportfirma. Her er ingen mellemled – aftalerne bliver lavet og udført af personer ansat i samme virksomhed.

Derfor mindsker vi chancen for eventuelle kommunikationsfejl, der gør, at kunden ikke får, hvad de havde ønsket.

Som aktiv vognmand og transportfirma tilbyder vi flere forskellige former for transportering af gods. Virksomhedens grundsten ligger i fragt af stykgods og hellast. Men udover det er vi også et velfungerende kurerfirma. Kurerkørsel er et af vores hovedprodukter og er til dig, der absolut skal have en leverance frem til tiden. Vores kurerkørsler tager imod alt fra skrøbelige dokumenter, der ikke kan vente på posten, til store pakker. Og du kan være sikker på, at dine leverancer er i gode hænder, når du vælger os som dit transportfirma.

Desuden har vi gennem Danske Fragtmænd store lagerhoteller. Lagerhotellerne er i høj kvalitet, så fragtpartier hverken kommer til skade eller bliver væk. Derudover bliver de opbevaret og pakket af et personale, der har en masse erfaring.

 

Kontakt os

Hvis du vil vide mere om vores transportfirma og fragt i Danmark, er du velkommen til at tage kontakt.

Du kan få et uforpligtende tilbud på enten hellast, stykgods eller kurerkørsel – alt efter hvad du har brug for.

Kontakt os på tlf. 65 65 67 47 eller via mail på: info@pederolsen.dk.